داشتم کابینت ادویه‌ها را سر و سامان می‌دادم که به نظرم رسید شاید بد نباشد برای جوانترها ادویه‌های پرمصرف را فهرست کنم تا اگر گذرشان به عطاری مورداعتمادی افتاد بدانند چه چیزهایی بگیرند و ببینند ادویه‌ها می‌توانند معجزه کنند و البته بهداشتی‌ترند. پیش از فهرست نویسی لازم است بگویم برای داشتن ادویه‌ و چاشنی‌هایی با طعم اصیل لازم است یک آسیاب برقی داشته باشید. 

۱. دانه فلفل سیاه: فلفل سفید را با وجود عطر فوق‌العاده‌ای که دارد فاکتور می‌گیرم چون از فلفل سیاه گرانتر است. خود دانه فلفل در انواع غذاهای هندی و عربی و ادویه پلو عطر خوبی به غذا می دهد.

۲. چوب دارچین: چوب دارچین را هم می‌‌توانید تکه کنید و بدون نگرانی از تیره شدن رنگ غذا در پخت خورش‌هایی مثل قیمه یا کاری و گوشت قرمز استفاده کنید و هم می‌توانید پودرش کنید و  استفاده کنید. 

۳. زیره سیاه: ضد نفخ است و سرشار از کلسیم و عطر ملایمتر و تیزی کمتری نسبت به زیره سبز دارد. موقع دم کردن برنج می‌توانید دانه‌های زیره را روی برنج ب‍پاشید که سردی برنج را هم می‌گیرد. در خمیر نان‌ها خصوصا نان‌های قلمی سوپ یا حتی داخل سوپ‌هایی مثل کدوحلوایی عالی است. دم کرده زیره سیاه با نبات هم برای دردهای معده و سردی معده خیلی خوب است. 

۴. جوز هندی: رنده کردن جوز هندی روی گوشت قرمز طعم خوبی به آن می‌دهد و بوی گوشت را از بین می‌برد. در کیک‌هایی مثل انواع پای سیب و کیک کدوحلوایی و سوپ تره فرنگی و . کاربرد دارد. فقط یادتان باشد استفاده زیاد از جوز هندی باعث تند و تلخ شدن غذا می‌شود.

۵. زردچوبه: راستش ما زردچوبه را آماده و از عطاری مطمئن می‌گیریم و تا حالا ریشه زردچوبه را نگرفتم آسیاب کنم. 

۶. زنجبیل: ما عموما زنجبیل تازه می‌خریم و پوستش را می‌یم و داخل بلندر پوره می‌کنیم و داخل زیپ کیپ گذاشته و در فریزر قرار می‌دهیم که عطر و طعمش قابل مقایسه با پودرهای آماده نیست. موقع خرید زنجبیل تازه دقت کنید زنجبیل کاملا سفت باشد و لکه روی آن نباشد. 

۷. حریره سیر: حدود نیم تا یک کیلو سیر خشک سفت را که پوک نباشد و پوست تازه و صاف و شفاف دارد بگیرید. اگر سیر همدان گیرتان آمد که فبهالمراد. پوست بگیرید و بشویید و در سینی بزرگی پهن پخش کنید تا کاملا خشک شود. هر گونه رطوبت ممکن است باعث کپک زدن حریره سیر شود. بعد از خشک شدن کامل سیرها آنها را داخل بلندر بریزید و نمک به میزانی که به شوری بزند به سیرها اضافع کرده و به دلخواه و متناسب با میزان سیرها روغن زیتون بی بو یا هر روغن مایعی که دوست دارید اما بدون بو به سیرها اضافه کنید و آنقدر بزنید تا سیرها به همراه روغن کاملا پوره شود و به غلظت مناسب برسد. پوره را داخل شیشه‌ای که در محکمی دارد بریزید و کمی روغن مجدد روی سیرها بریزید و در یخچال نگهداری کنید. 

ادامه دارد.

+ المستغاث بک یا صاحب امان 


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دیزل ژنراتور - تابلو چنج آور - شرکت هوبارت صنعت - 02166878016 مديريت ارتباط با مشتري کتابخانه عمومی نابینایان و کم بینایان استان کرمان BTS & ARMY WORLD وبلاگ مهرداد شمشیربندی Allison ویکی دانش پژوهشگران جوان glass lift - sselift.com