پودر گل سرخ: غنچه‌های گل خشک را از عطاری مطمئن بگیرید. مقداری از غنچه‌های خوشرنگ‌تر را جدا کنید و در ظرف جداگانه در یخچال نگهداری کنید و برای تزیین دسرهای سنتی مثل کرم و پودینگ گل سرخ، کرم پسته، شیر برنج، شله زرد، حلوا، کیک‌های ایرانی و روی ماست و خیار و بورانی‌ها و داخل قوری چای استفاده کنید. مابقی گل‌ها را بشویید و اجازه دهید کاملا خشک شوند. بعد گلبرگ‌ها را آهسته جدا کنید و در شیشه‌ داخل یخچال نگهداری کنید. بهتر است آنها را پودر نکنید و بصورت پره نگه‌دارید و برای هربار استفاده، با دست پودر کنید تا عطر گل‌ها باقی بماند. من از پودر گل سرخ، لابلای لوبیا پلو و عدس پلو، موقع دم گذاشتن برنج، داخل ماست و چای استفاده می‌کنم. 

هل سبز: هل برای من یعنی مشهد و زیارت و سحرخیز. مثل زرشک، مثل زعفران. اصلا انگار دلم نمی‌آید از جای دیگری جز مشهد، هل بگیرم. هل سبز را درسته داخل آسیاب بریزید و بنا بر میزان مصرف یک ماهه خود، آسیاب کنید. عطر هل تازه آسیاب شده اصلا قابل مقایسه با پودرهای آماده بازاری نیست. از هل میتوانید داخل خورش قیمه، قیمه نثار و همراه گل سرخ و دارچین لابلای عدس پلو، لوبیا پلو و داخل کیک یزدی و کیک باقلوا و کیک ایرانی، پودینگ برنج استفاده کنید. دانه هل را میتوانید داخل قوری چای بیندازید و از عطرش لذت ببرید. 

کنجد: کنجد منبع کلسیم است و می‌توانید روی سیب رنده شده با کمی گلاب، بریزید و کلسیم موردنیازتان را تامین کنید. همچنین می‌توانید کنجد را روی خمیر نان‌‌های شیرین و غذایی بپاشید و داخل فر بپزید. همچنین قبل از گذاشتن نان یا سیب زمینی کف قابلمه برای ته دیگ، کمی کنجد بپاشید و بعد ته دیک مورد نظرتان را بگذارید. 

+فعلا همین‌ها به نظرم رسید.

+المستغاث بک یا صاحب امان


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

یاد یاران.خاطرات هسنگران .شهدا.دفاع مقدس نظرنیوز کتاب یاب : کتاب خانه کتاب یاب و کتاب فروشی سالاری 09121013457 Phuong ترشی و مربا عروسک مینیمالهای شبانه من ابوفوتو